9-10 FEBRUARI: HESA FREDRIK / KJELLS BÄNK / DEFEKT /PREMATUR / SPETHATA

Sen annandagens kalas har vi gått och väntat. Och frusit. Nu är det äntligen dags igen – kom och röj dig varm på Torpslingan 19… på lördag! På fredag äre spelning på Kaleido i Pite!

Två spelningar:

9 februari i Pite: Hesa Fredrik (Uppsala) / Kjells Bänk (Skellefte) / Defekt (Pite) / Spethata (Pite)

10 februari i Lule: Hesa Fredrik (Uppsala) / Kjells Bänk (Skellefte) / Prematur (Lule)


INFORMATION TILL SPELNINGEN FREDAG 9 FEBRUARI I PITE:

VINTERPUNK PÅ KALEIDO / NYKTERT, ALLA ÅLDRAR

Är du arg på världen?! Är du frusen i själen?!? Kom och röj dig varm till fyra olika punkband på Kaleido den 9 februari!! Med två utomsocknes och två lokala akter kommer det här bli en maxad kväll! Lokalen kan bli full så kom i tid – och håll dig nykter, vi har fika.

Kjells Bänk – Skellefteå
“We’re Kjells Bänk and you’re not”- bandet träffades första gången i Kulturföreningen Mullbergets lokaler i november 2022 och sen dess har bandet gjort ca 35 spelningar, mestadels här uppe i norr men även en turné till Stockholm och Uppsala. Bandet har också hunnit släppa EP:n ”YIH8TW” under 2023. Musiken kan beskrivas som en blandning av garagerock, punk och indierock. En enorm energi kryddad med diverse hyss och galna idéer gör Kjells Bänk till ett band man inte glömmer! Så lyft på Glutens Maximus och gör dig reda att bli överkörd av punkiga gitarrer, thrashiga trummor, mullrande bas och rockiga poser – Kort och gott: Ös, show och punk – Kjells Bänk!
https://open.spotify.com/artist/2XSZyk3UUUjbI3fIrQYLx9…

Defekt – Piteå
Idén om Defekt växte fram hösten 2022 och i början av 2023 fanns en komplett uppsättning musiker. Bandets musik är inspirerad av allt från melodisk dödsmetall till snabb hardcore. Melodiskt, dynamiskt, ösigt och misantropiskt. Kom och slåss!
www.instagram.com/defekt.punk

Hesa Fredrik – Uppsala
Hesa Fredrik är skrammelpunk från Uppsala. Med inspiration från bland annat Björnarna och KSMB blandar de trall och melodiösa låtar med riktigt deprimerande texter. Är du också trött på din chef? Hatar du att vakna bakfull varje söndag? Känner du dig utbytbar? Bra! Hesa Fredrik omfamnar dig och färgar ditt svartvita liv i punkens glada färger. Med albumet “Falskt Larm” och EP’n “När världen går under är det enda man kan göra att ta en öl” ute så syns än så länge inget slut för den glada kvartetten! Dans, stämning och oväsen utlovas!
https://open.spotify.com/artist/1rxGs8H7xQycY3J2AwBHQM…

Spethata – Piteå
Clown hardcore, dystopiska toner och karusell blastbeats. Texter om psykisk ohälsa, kunder på ICA och att vara positiv samtidigt som man hatar allt. Spethata bildades förra året och har sen dess levererat energiska spelningar på lulehardcore och i några av medlemmarnas garage. Det här blir deras första offentliga spelning i hemstaden å därmed en historisk kväll för alla pite palt punx.
www.instagram.com/spethata_punk

UNGEFÄRLIGA SPELTIDER

19:00 Dörrarna öppnar
19:30 Spethata
20:15 Hesa Fredrik
21:00 Defekt
22:00 Kjells Bänk

Header och affisch av Isabell Nilsson www.instagram.com/isaqellINFORMATION TILL SPELNINGEN LÖRDAG 10 FEBRUARI I LULE:

OBS! Föranmälan krävs! https://forms.gle/hGA1oc8LF92irRQ48 OBS!


Kjells Bänk – Skellefteå
För beskrivning se ovan.


Hesa Fredrik – Uppsala
För beskrivning se ovan.


Prematur – Luleå
Prematur är för tidigt född poppunk på svenska. Texter om årgångar, kärlek och livets fester med en melankolisk eftersmak.


Preliminära tider:
19 Dörrarna öppnar
20 Prematur
21 Hesa Fredrik
22 Kjells Bänk

Header och affisch av Isabell Nilsson, www.instagram.com/isaqell

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *