27 APRIL: LULEÅ PSYCHFEST

Föranmälan krävs via länken: https://forms.gle/fsgUPcbJzFmJnKtg8

150:- inträde! Betalas i dörren med Swish! Insläpp 19!

Välkommna ska ni vara till Psychfest!
Psychfest är ett nystartat festivalkoncept som håller fokus på tung, atmosfärisk, psykedelisk, proggig och bara allmänt riffig tunggungsmusik. Första upplagan kommer hållas tillsammans med Lulehardcore och under kvällen kommer det bjudas på 4st liveband och 3st konstnärer som kommer ställa ut sina skapelser.

Konst och hantverksutställning av Bjarkatrollir, Willys Wadd & Skrotgården!

Maha Sohona, Umeå:
Deras spejsiga soundscapes tar en på en resa över dom astrala vidderna för att sedan boxa ned en med världens rivigaste jävla tok-riff någonsin. Det är omöjligt att inte stå och digga när man lyssnar på Maha Sohona då deras musik för en runt som om livet vore en dans i rymden. Här snackar vi verkligen psykedeliskt och atmosfäriskt!

Cavern Deep, Umeå:
Att dom har ordet “grotta” i sitt namn är väldigt passande, för det är där ni kommer sluta upp så fort dom här börjar spela! Rätt ner i doom-grottan! Det är på allvar svårt att hitta ett tyngre band än Cavern Deep. Ni kommer aldrig ha gungat så långsamt eller så långt ner i era liv. Detta är så tungt att man nästan stupar framåt.

I Am Low, Umeå:
Här finner ni fuzzdränkta rajtantajan-riffs i lite högre tempo! Tänk er att ni åker runt på en motorcykel i öknen medans solen går ner i bakgrunden, exakt så låter I Am Low! Men även dessa rockare kan få er att färdas iväg till mer psykedeliska dimensioner. Med ett mer traditionellt desert rock-sound kommer inte I Am Low göra er besvikna.

Stammen, Luleå:
Stammen bjuder på tunggung, skogsfuzz, dansant garagerock, organiskt stök och bara rå jävla rock helt enkelt. Stammens rötter finner ni i mer klassisk rock medans grenarna är från diverse flummiga genrer som gör det hela lite mer intressant och unikt. Stammen kommer ta er med storm, en storm som kommer tryckas ut från högtalarna för dom här rockarna spelar högt utan pardon! Heja hårdrock!

Konst och hantverkutställning av:

https://www.instagram.com/bjarkatrollir

Ätbar sockervaddskonst av:

@izabellatonnhed aka Willys Wadd

Utställning och flashtatuering av:

https://www.instagram.com/skrotgarden

Kommer bli en fläskig kväll! Välkomna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *